Laatste 3 nieuws-items

 • Organisatie YET Nederland uit de tour gezet door het DB YET International voor haar eigen belang

  Beste deelnemers, begeleiders en sponsoren van ons YET Nederland toernooi,

  De organisatie van het YET Nederland toernooi stopt noodgedwongen met haar activiteiten om jeugdtoernooien te organiseren. Niet omdat wij dit voornemens waren, want wij wilde juist door, wij zijn/waren ook medeoprichter van deze internationale tour en dan wil je maar één ding: je toernooi spelen.

  Maar het Dagelijks Bestuur, lees President en Vice President, YET International heeft ons (organisatie YET Nederland) om puur eigen persoonlijke belangen, zoals wij het hebben kunnen waarnemen, uit de tour gezet.

  Lees meer...  
 • DANKJEWEL aan alle deelnemers, begeleiders, bowlingexploitanten en sponsoren

  Wij willen u allen bedanken zonder jullie inbreng vanuit de verschillende invalshoeken was het ons als organisatie nooit gelukt. Wij als organisatie, en daar ik nog als medeoprichter van de tour, kunnen terugkijken naar een periode waar wij beretrots op mogen zijn. En gelukkig kunnen wij vanaf dag één de start tot de dag van oneigenlijke uitzetting iedereen recht aankijken Wij hoeven ons voor niemand te schamen. Ook al was het soms tegen de stroom inzwemmen, maar dat maakt niet uit. Wij zijn trots en dat neemt het DB YET International ons niet af.

  Lees meer...  
 • Wat is het werkelijke verhaal:

  • Als toernooiorganisatie hebben wij in 2020 na ons toernooi de samenwerking met de nu zittende Vice President YET International beëindigd. Bijna de gehele crew wenste na haar buitenproportioneel negatief gedrag in het finaleweekend niet meer met haar samen te werken.
  • Vervolgens hebben wij als medeoprichter van de YET-tour dit de president van YET International medegedeeld. Verbazingwekkend was het voor ons dat het hem niet interesseerde. Eigen probleem, zoek het maar uit. Naar direct bleek omdat zij veel werk voor hem verzette. Wat hem goed uitkwam.
  • Naar aanleiding van deze houding door de President heb ik als medeoprichter van de YET-tour mijn functie binnen het bestuur neergelegd. Een samenwerking met de nu zittende Vice President was na wat er heeft plaatsgevonden geen optie.  Lees meer...